Het boek

In deze tijd voelen velen van ons zich verloren of lopen vast in ondermijnende patronen. Dit boek komt met een verrassend frisse aanpak om je eigen aandeel daarin te ontdekken. De vele illustraties in het boek zijn gemaakt door kunstenaar en illustrator Marjon den Engelsman.

Met zijn aardse en praktische opzet, waarin denken en doen hand in hand gaan, vormt het een moderne pelgrimstocht die leidt naar de kern van onszelf. Natuurfenomenen, kringlopen, het noord- Amerikaanse medicijnwiel en soefi-wijsheden, vormen een leidraad voor deze scholingsweg.

Van stil staan naar bewegen. Van stress naar ontspanning. Ontdekken wie je bent geworden, in het licht én in de schaduw. Ritme van evenwicht is een inzicht gevend leerboek.

Het eerste deel brengt de lezer stap voor stap in contact met de vele aspecten van het medicijnwiel. Het biedt inspirerende manieren om mee te leren werken, voor jezelf en in coaching.

Het tweede deel bevat praktische ‘evenwichtsoefeningen’ om in beweging te komen, om rust en verdieping te vinden, om zelfkennis, vrijheid en innerlijke vrede te vergroten. Spelen, oefenen, trainen en herhalen. Zo komt onze goudkracht vrij. Zo worden we de strijder, die door vrede met zich zelf te sluiten, meer vrede en vrijheid creëert.
Dit is de regenboogstrijder.

Boek bestellen? Stuur een mail via button boven,
maak €20,- per boek over op rekening: Bank: NL87 ASNB 0782 8621 52 t.n.v. M.Blom - Zwijndrecht

Zie agenda voor opleidingen en workshops.
Ook lezingen en ceremonie op uitnodiging.

Neem vrijblijvend contact op. info@ritmevanevenwicht.nl